Σελίδες

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

600ΔΙΣ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 67650/13-ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

28/06/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡ.ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13.ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ       ΥΓΕΙΑΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ. 


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ - ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 300+2 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ...

ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΚΟ Ε.ΣΥ(ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΠΟΥ ΙΔΡΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13. ΤΑ 600ΔΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ 600+ΤΟΚΟΥΣ ΔΙΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!!